МакМедиа Промо понуди и предлози за оваа недела
Вила Дудан - Охрид

Вила Дудан ви нуди сместување во Охрид на атрактивна локација со поглед кон Охридското Езеро! Вила Дудан ви нуди удобност и одлични услови за ваш незаборавен одмор. Светлите и пространи соби нудат комфорно уживање или пак можеби почеток на нов денот исполнет со нова авантура.

Тимиметал

ТИМИМЕТАЛ е компанија чија дејност е изградба на објекти од челични конструкции, изведба на лимени покриви, изведба на метални и дрвени конструкции. Компанијата се занимава и со обработка на лим и производство на на сите потребни елементи за изработка на системи од олуци и лимени покриви.

ХБС Компани дооел – PHILIPS Elektronic

ХБС Компани дооел – PHILIPS Elektronic компанија e формирана 1998 година. ХБС Компани дооел Во 2010 година започна со производство на aмбалажни материјали:

Производство на:
» СТРЕЧ ФОЛИЈА (Рачна и Машинско)
» СЕЛОТЕЈП (Леплива трака и креп трака)
» КАРТОНСКА ЦЕВКА (Хилзна)
» ХАРТИЕНИ КЕСИ (Прехранбено)

Hotel Pela Ohrid Makmedia Biznis Katalog
Хотел Пела - Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен ви зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Црн ферментиран лук, 200g

Црниот лук, познат и како ферментиран црн лук е направен од свеж, суров лук со ферментација во ферментатор од 90-120 дена. Има сладок, кисел вкус и го нема карактеристичниот и јак мирис на лук. Препаратот е составен од 100% сув, ферментиран, црн лук.

Вила Санде Шумаро - Берово

Барате место за вистинско уживање и релаксација кое нуди чист планински воздух и панорама поглед?

Вила Санде Шумаро е најдобрата понуда за овој дел од годината со најпрекрасниот поглед, на најубавата локација во Берово.

Нова Логистикс - Превоз

Нова Логистикс нуди лиценциран превоз на секаков вид на стока во Скопје и Македонија како и превоз на стоки кои подлежат на царински надзор со товарни возила и превоз на роба со термокинг …

Легис - Правен консалтинг

Основање на фирми, Промени, Стечај, Ликвидација, Статусни промени, Оставински постапки, Постапки за приватизација и легализација, Жалби, Тужби, Приватизација на дворно место, Легализација на објект, Надомест на нематеријална штета

Пантерфакс - Голем избор на дронови по ваш мерак

Пантерфакс, компанија која успешно функционира на македонскиот пазар веќе 30 години. Ви нуди широка палета на високо квалитетни дронови по достапни цени. Покрај дронови можете да се запознаете со другите производи кои ги нуди компанијата пантерфакс.

Мартан Себа - Воено тактичка опрема и хтз опрема

Мартан себа – увозник на Пентагон воено тактичка опрема ви нуди широк асортиман на ранци, хтз опрема, високо квалитетна заштитна опрема.

МИСИЈА 2 – МакМедиа предлог книга за ова лето

Прогласена за книга на годината,добитник на престижната награда од Ѓурѓа за најдобар роман.

Hotel Pela Ohrid MakMedia promo

МакМедиа предлог за оваа недела

Барате место за вистинско уживање и релаксација кое нуди поглед кон охридското езеро?

Вила Дудан од Охрид е вашиот најдобар избор за престојување во овој дел од годината. Вилата ви нуди прекрасниот поглед и одлична локација во центарот на Охрид.

БЕСПЛАТНО ЗАСЕКОГАШ
Додадете ја вашата компанија на бизнис именикот МакМедиа

МакМедиа Бизнис Каталог е релевантен и точен бизнис именик со најголемата датабаза составена од контакт информации од домашни компании . Нека биде и вашата компанија дел од промотивниот бизнис каталог МакМедиа. Бесплатен листинг ќе и помогне на вашата компанија да биде подостапна до вашите клиенти преку пребарување на гугл.

Единствениот хотел во Охрид кој целосно е опкружен со борова шума, се издвојува од останатите во неговата класа и се вбројува помеѓу најубавиот хотели во Охрид.

СИТЕ ДОМАШНИ КОМПАНИИ НА ЕДНО МЕСТО
Бидете дел од современиот бизнис каталог МакМедиа

Во маркетинг, односно дигитален маркетинг активно учествуваме од 2011 година. Денес на нашата веб платформа се рекламираат повеќе од 500 домашни компании. Со понудата за бесплатен листинг и премиум понуда по достапни цени и висок квалитет, секојдневно ја зголемуваме нашата референтна листа со нови клиенти.