Макмедиа понуда на неделата

     

    Хотел Пела – Охрид

    Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

    Погледнете повеќе