Lobi Bar Hotel Pela Ohrid - Makmedia Biznis katalog

Хотел Пела - Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Со локација на 100 метри од песочна плажа, Хотел Пела Ви нуди климатизирани соби, со балкон, кабловска телевизија и интернет поврзување.

Единствениот хотел во Охрид кој целосно е опкружен со борова шума, се издвојува од останатите во неговата класа и се вбројува помеѓу најубавите хотели во Охрид.

Услуги

Хотелот Пела сместен на брегот на Охридското Езеро, во тивка инспиративна борова шума со своите модерни хотелски содржини ви овозможува извонредни условли како за одмор и рекреација така и за организирање на разни работилници, презентации, семинари, симпозиуми, конгреси и други настани.

ПОЈАДОК

КЛИМА УРЕД

TV LCD

WI-FI

ПАРКИНГ

Контакт


046 230 420

bookingsohrid@pelagroup.com.mk

www.hotelpela.mk

Социјални мрежи


Facebook

Instagram

You Tube

Адреса


Св. Стефан ББ,

6000 Охрид

С. Македонија