ФАРМЕД-М

Име на компанија:
ФАРМЕД-М
Дејност:
Телефон:
042 214266
Адреса:
ул. БРАЌА ГИНОВСКИ ББ.

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе