* Солопром

* Солопром
Име на компанија:
* Солопром
Град:
Поопширен опис:

Услуги
Кроење на плочести материјали (иверки, медијапани, лесонити,..).
Опремени со софистициран компјутерски систем постои малку простор за грешка, а материјалот што излегува секогаш е прегледуван од лицето кое го набљудува кроењето. За постојаниот квалитет на кроењето, машината постојано се надгледува и одржува и секогаш се води грижа истата да работи со остри пили.

Кантирање на кроените материјали.
Две катерици. Во случај на зголемена работа вклучени се и двете со цел да се спречи застој во работата. Кантериците се многу деликатни машини. Чувствителни на најмала промена на површината на материјалот што го обработуваат и затоа е потребно константно набљудување. Стручни лица во нашиот персонал се грижат да не се појави производ кој не ги исполнува стандардите за квалитет.

Доработки на ЦНЦ машина.
Од најобично кружно сечење на материјалот (и кружно кантирање) до најсофистицирано профилирање, едноставно пребушување на шарки или перфорирање.

Телефон:
02 26 28 870 , 02 26 14 030
Адреса:
Христо Татарчев 1/101-А (Сава Ковачевиќ)
Facebook Page:

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе