РОБЕРТ-ФАРМ

Име на компанија:
РОБЕРТ-ФАРМ
Дејност:
Телефон:
070 215404
Адреса:
С. РОСТУШЕ

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе