РЕВИЗОР БАБАМОВ

Име на компанија:
РЕВИЗОР БАБАМОВ
Телефон:
070-253-784
Адреса:
КРСТО УЗУНОВ 5/-3

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе