Про-дизајн

Logo Dizajn Pro - MakMedia Katalog
Име на компанија:
Про-дизајн
Град:
Поопширен опис:

Претпријатието е основано 2000-та година со главна дејност продажба на високо квалитетни плочести материјали и оков за изработка на мебел од познати светски производители како EGGER, HETTICH, KESSEBOHMER, VIEFE, EMUCA и BLANCO, како и вршење на услуги поврзани со процесот на изработка на мебел и делови од мебел. Благодарение на употребата на најсовремената технологија при третирање на материјалите, ПРО-ДИЗАЈН нуди прецизна и високо квалитетна обработка на истите.

Производи

Оплеменета и неоплеменета иверица, медијапан, лесонит, кујнски плотни, ОСБ плочи и други материјали, во повеќе од 80 дезени и во различни формати и дебелини.

https://www.instagram.com/prodizajnmk/

Телефон:
02 2035377
Адреса:
Ул.Скупи бр. 82Б
Facebook Page:

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе