ОУ Фаик Коница

Име на компанија:
ОУ Фаик Коница
Телефон:
042/371-180
Адреса:
с.Дебреше

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе