ОУД Бранко Станоевиќ

Име на компанија:
ОУД Бранко Станоевиќ
Телефон:
042/215-704
Адреса:
ул. Илинденска 156

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе