КонсалтингПлус Компани

Име на компанија:
КонсалтингПлус Компани
Телефон:
078-347-119
Адреса:
ВАСИЛ СУРЧЕВ 60А/-

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе