ЖИВКО ВОЈО НАКОВ

Име на компанија:
ЖИВКО ВОЈО НАКОВ
Телефон:
071/510-849
Адреса:
БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ 57/2-13

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе