ЖГ-ГОЛД КОНСАЛТИНГ

Име на компанија:
ЖГ-ГОЛД КОНСАЛТИНГ
Телефон:
070/833-137
Адреса:
ЛЕНИНОВА 17/1

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе