Енергомонтажа

Име на компанија:
Енергомонтажа
Телефон:
02 3078658, 02 3069545
Адреса:
ул. Никола Русински б.б. лок.69, ТЦ Карпош 3

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе