ГЕО-АР

Име на компанија:
ГЕО-АР
Дејност:
Телефон:
070 214602 071 239407
Адреса:
ул. Ленинова бр.15

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе