ВАСКО ЉУПЧО ТРАЈКОВСКИ

Име на компанија:
ВАСКО ЉУПЧО ТРАЈКОВСКИ
Телефон:
075/440-868
Адреса:
ПАРТИЗАНСКА 10/

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе