Пантерфарм

Пантерфарм е компанија која од 2007 година работи  во областа на фармацијата. Нашата основна дејност е увоз, дистрибуција и продажба на додатоци на исхрана, како и хигиенски и козметички производи.

Производи

Сите наши прозводи се на природна база и се произведени согласно сите меѓународни стандарди за квалитет. Пантерфарм е посветена на промовирање здравје, нудејќи широк спектар на високо квалитетни хранливи производи и производи за природна козметика достапни за секого. Искористете го и Вие совршенството на природата и помогнете му на Вашиот организам на здрав начин да ги надмине предизвиците на секојдневието.

Контакт


078 388 898

078 388 899

2 3232 982

2 3298 985

info@panterfarm.com

panterfax@gmail.com

www.panterfarm.mk

Социјални мрежи


Facebook

Instagram

You Tube

Адреса


ул. Живко Чинго
бр. 4
населба Центар / Дебар Мало
Скопје, Македонија