Нова Логистикс - Превоз

Нова Логистикс нуди лиценциран превоз на секаков вид на стока во Скопје и Македонија како и превоз на стоки кои подлежат на царински надзор со товарни возила и превоз на роба со термокинг, со почетна носивост од 600 килограми (мало комбе), 1400 килограми (големо комбе) и 3200 килограми(камион).

Контакт


078 307036

Социјални мрежи


Адреса


Ѓорче Петров, Волково ул. 100 бр. 23
Скопје