Креатив Дизајн Студио

Креатив Дизајн Студио е компанија која се занимава со дизајн услуги. Нудиме дизајн на веб страни, графички дизајн, припрема за принт, дизајн на лого, дизајн на банери, дизајн на билборди, дизајн на амбалажа, дизајн на етикети и многу други дизајн услуги.

Дизајн на Веб Страни (цена од 150 до 300 евра)

Во чекор со најновите технолошки трендови нудиме најсофистицирани интернет маркетинг решенија. Секој од нашите системи се дизајнирани да понудат ефикасно решение.

Повеќе од 5000 задоволни клиенти само од Македонија. Клиентски ориентирана стратегија пропратена со врвна услуга не направи лидери во областа на веб дизајнот.

Контакт


077 668 678

info@creative.come.mk

www.creative.come.mk

Социјални мрежи


Facebook

Instagram

 

Адреса


бул. Борис Трајковски 57/2 48
Скопје
Македонија