КОНКРИТ КО ДООЕЛ Скопје

» ИЗГРАДБА, БЕТОНИРАЊЕ

» АРХИТЕКТУРА, ИНТЕРИЕР

ОД КОНЦЕПТ ДО РЕАЛИЗАЦИЈА

Долгогодишно локално и национално градежно искуство со репутација за испорака на големи и уникатни проекти за градење проекти пред предвиденото и во рамките на вашиот буџет. Нашата компанија служи клиенти и сопственици на објекти многу години. Откривме дека клучот за успехот на секој проект е да ги разбереме потребите и очекувањата на сопственикот, а потоа да ги надминеме тие очекувања.

ГРАДЕЖНИШТВО

АРХИТЕКТУРА

ИНТЕРИЕР

Од концептот до завршувањето, целиот наш тим на проценители, дизајнери, менаџери на проекти и искусни извршни директори ги прават потребите на нашите клиенти приоритет. Имаме искуство во широк спектар на проекти и методи за испорака, и ги користиме и докажаните практики и најсовремените техники за да осигуриме дека проектите на нашите клиенти ќе го исполнат својот максимален потенцијал.

Визија

Нашата долгорочна визија е со нашето долгогодишно професионално искуство да создаваме модерни естетски објекти кои што ги исполнуваат сите архитектонски и конструктивни стандарди.

Контакт


075 397400

075 239149

info@concrete.mk

www.concrete.mk

Социјални мрежи


Адреса


бул. Крсте Мисирков 13/9

Скопје

ЛОКАЦИЈА