Skan Sped DOO Skopje Spedicija Carinenje- Makmedia

Скан Шпед БГМ - Шпедиција и Царинење

Основна дејност на Скан Шпед БГМ е царинско застапување при постапка на увоз и извоз на стока во и од територијата на Македонија. Компанијата Скан Шпед БГМ Доо Скопје е основана во 2010 година како сублимат на дотогаш собраното искуство во оваа дејност. Компанијата е во приватна сопственост чија основна дејност е посредување, застапување во царински постапки, подготвување и изготвување на царинската документација, давање на консултативни услуги во врска со царинско посредување.

logo - malo

БРЗО И КВАЛИТЕТНО ЗАВРШУВАЊЕ НА ЦАРИНСКИ ПРОЦЕДУРИ

Наш императив претставува создавање задоволни клиенти. Во нашата работа тоа е возможно кога клиентот ќе може навремено да ја подигане неговата сопствената стока, за истата веднаш да му биде на располагање.

За нас

Нашата компанијата постапките ги извршува на високо ниво и со голем професионализам. Поседуваме високостручен и лиценциран тим кој е спремен да одговори на барањата на клиентите. Главна цел на нашата компанија е задоволување на потребите и очекувањата на нашите соработници и клиенти преку обезбедување на квалитетна и навремена услуга.

Контакт


070 204041, 070 331120

skanspedbgm@hotmail.com

Социјални мрежи


Facebook

Instagram

You Tube

Адреса


ул. Јани Лукровски 6 лок.64

Скопје / Македонија