управители – станбени и деловни објекти

Address: ул. Никола Тримпаре 15
Град:
Телефон:
02/3123 312
Facebook Page:
Address: ул. Октомвриска Револуција бр.60 лок.3
Телефон:
070/307-840
Facebook Page:
Address: ул. Емил Зола бр.6/2 лок.12
Град:
Телефон:
078/362-713
Facebook Page:
Address: ул. Методија Шаторов – Шарло бр.7/1-5
Град:
Телефон:
078/286-858 071/242-644
Facebook Page:
Address: ул. Перо Наков бр.144
Град:
Телефон:
02/3109-993 078/301-660
Address: ул. 8-ми Март бр.17
Телефон:
076/440-780
Facebook Page:
Address: ул. Анкарска бр.29А
Град:
Телефон:
078/385-924
Facebook Page:
Address: Бул. 1-ви Мај бр.1
Град:
Телефон:
078/813-030
Facebook Page:
Address: ул. Димитар Влахов бр.18
Телефон:
076/277-212
Address: ул. Перо Наков бр.134
Град:
Телефон:
075/248-912
Facebook Page: