Хотел Долче Интернационал

Име на компанија: Хотел Долче Интернационал
Град:
Дејност:
Телефон: +389 71 233474
Адреса: ул. Партизанска бр.48
Facebook Page: Facebook Page

Макмедиа понуда на неделата

 

Датасат – Скопје

Датасат ви нуди продажба, монтажа и сервис на сателитски антени и мониторинг системи

» ТВ и Сателитски системи за деловни и станбени објекти
» Видео надзор и алармни системи за деловни и станбени објекти

Погледнете повеќе