ЈАНЕВА-ЈОСИФОВА ПАНДОРКА

Име на компанија: ЈАНЕВА-ЈОСИФОВА ПАНДОРКА
Град:
Дејност:
Телефон: тел.033/278-408 моб.070/354-446
Адреса: ул. Никола Карев бр.4/1-1

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе