ШКАРТОВА ПЛЕТВАРСКА ЕМИЛИЈА

Име на компанија:
ШКАРТОВА ПЛЕТВАРСКА ЕМИЛИЈА
Дејност:
Телефон:
075/312-083
Адреса:
ул. Пано Мударов бр.1

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе