Хотел Пела

Хотел Пела
Име на компанија: Хотел Пела
Град:
Дејност:
Поопширен опис:

Хотел Пела од Охрид е сместен ви зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Со локација на 100 метри од песочна плажа, Хотел Пела Ви нуди климатизирани соби, со балкон, кабловска телевизија и интернет поврзување.

Единствениот хотел во Охрид кој целосно е опкружен со борова шума, се издвојува од останатите во неговата класа и се вбројува помеѓу најубавиот хотели во Охрид.

Хотелот Пела сместен на брегот на Охридското Езеро, во тивка инспиративна борова шума со своите модерни хотелски содржини ви овозможува извонредни условли како за одмор и рекреација така и за организирање на разни работилници, презентации, семинари, симпозиуми, конгреси и други настани.

 

Телефон: 046 230 420
Адреса: Св. Стефан ББ, 6000 Охрид
Facebook Page: Facebook Page

Макмедиа понуда на неделата

 

Датасат – Скопје

Датасат ви нуди продажба, монтажа и сервис на сателитски антени и мониторинг системи

» ТВ и Сателитски системи за деловни и станбени објекти
» Видео надзор и алармни системи за деловни и станбени објекти

Погледнете повеќе