ТИНА Консалтинг

Име на компанија: ТИНА Консалтинг
Град:
Телефон: 070 354034
Адреса: ВИДОЕ СМИЛЕВСКИ БАТО А-2/33

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе