СТОЈКОВ НИКОЛА

Име на компанија:
СТОЈКОВ НИКОЛА
Дејност:
Телефон:
072/222-524
Адреса:
ул. Мито Хаџи Василев Јасмин бр.38

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе