СТОИЛОВСКИ ГОРАН

Име на компанија:
СТОИЛОВСКИ ГОРАН
Град:
Дејност:
Телефон:
033/411-655 070/810-398
Адреса:
Бул. Македонија бб

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе