СТОИЛКОВСКА КРИСТИНА

Име на компанија:
СТОИЛКОВСКА КРИСТИНА
Град:
Дејност:
Телефон:
075/981-405
Адреса:
ул. Методиј Митевски – Брицо бр.1/2-8

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе