Скарди

Име на компанија: Скарди
Град:
Телефон: 044/333-251
Адреса: Ул.Благоја Тоска 185 Тетово

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе