Салда-Конти

Име на компанија: Салда-Конти
Град:
Телефон: 078/347-805
Адреса: ул.Крсте Трајчевски бр.1, Ресен

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе