РЕФЛЕКСИ АКАУНТИНГ СИСТЕМ

Име на компанија: РЕФЛЕКСИ АКАУНТИНГ СИСТЕМ
Град:
Телефон: 070 651510
Адреса: БЛАГОЈА ТОСКА 216

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе