ПУПУЛИЕВА ЕЛИЗАБЕТА

Име на компанија:
ПУПУЛИЕВА ЕЛИЗАБЕТА
Дејност:
Телефон:
043/234-441 070/216-378
Адреса:
ул. Партизанска 2

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе