ПАВЛОВСКИ ВЛАДО

Име на компанија:
ПАВЛОВСКИ ВЛАДО
Град:
Дејност:
Телефон:
046/269-111 075/407-771
Адреса:
Бул. Македонски Просветители бр.14-4

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе