НЕЧОСКИ Консалтинг ТЕТОВ

Име на компанија: НЕЧОСКИ Консалтинг ТЕТОВ
Град:
Телефон: 071 215333
Адреса: Андреа Ристовски бр.9 Тетово

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе