НБ Хотел & Спа

Име на компанија: НБ Хотел & Спа
Град:
Телефон: 044 343344, 070 241508

Макмедиа понуда на неделата

 

Датасат – Скопје

Датасат ви нуди продажба, монтажа и сервис на сателитски антени и мониторинг системи

» ТВ и Сателитски системи за деловни и станбени објекти
» Видео надзор и алармни системи за деловни и станбени објекти

Погледнете повеќе