Коста Гиго Сметководство

Име на компанија: Коста Гиго Сметководство
Град:
Телефон: 078 363213
Адреса: Корчуланска 3-3

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе