Конто Консалтинг

Име на компанија: Конто Консалтинг
Град:
Телефон: 070/725-038
Адреса: 29 ти Ноември бр.176/гтц локал 27 Ресен

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе