КонсалтингИвановски

Име на компанија: КонсалтингИвановски
Град:
Телефон: 076/446-000
Адреса: ул.29 ти Ноември бр.176 ГТЦ лок.19 Ресен

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе