Еуро актива

Име на компанија: Еуро актива
Град:
Телефон: 02 2655034, 02 2600365
Адреса: Јадранска магистрала 114, с.Визбегово (Качанички пат)

Макмедиа понуда на неделата

 

Датасат – Скопје

Датасат ви нуди продажба, монтажа и сервис на сателитски антени и мониторинг системи

» ТВ и Сателитски системи за деловни и станбени објекти
» Видео надзор и алармни системи за деловни и станбени објекти

Погледнете повеќе