ЕУРО АГЕНС 2018

Име на компанија: ЕУРО АГЕНС 2018
Град:
Телефон: 076/540-299
Адреса: ЃОРЧЕ ПЕТРОВ 42

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе