Енергомаркет

Име на компанија:
Енергомаркет
Град:
Телефон:
02 3289610
Адреса:
ул. Народен Фронт 19-а лок.15 п.фах 878

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе