ЕММА-Консалтинг ДОЛ

Име на компанија: ЕММА-Консалтинг ДОЛ
Град:
Телефон: 047/454-291
Адреса: 29-ти Ноември бр.176 лок.38

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе