Ел-Те Инженеринг

Име на компанија:
Ел-Те Инженеринг
Град:
Телефон:
02 2033453
Адреса:
бул. Св.Климент Охридски 66-1/6

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе