Еко баланс

Име на компанија: Еко баланс
Град:
Телефон: 044/330-297
Адреса: Диме Гавроски Кара 90лок.бр.2 Тетово

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе