Гала Консалтинг

Име на компанија: Гала Консалтинг
Град:
Телефон: 071/313-931
Адреса: ул.Маршал Тито бр.47-64

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе