БИЛАНС ПЛУС

Име на компанија: БИЛАНС ПЛУС
Град:
Телефон: 071/247-764
Адреса: 101 ББ с.Орашје, Јегуновце

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе