БИЛАНС-МИЛЕНИУМ

Име на компанија: БИЛАНС-МИЛЕНИУМ
Град:
Телефон: 078 567404
Адреса: 120 локал 85/

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе