Алинеа плус Богданци

Име на компанија: Алинеа плус Богданци
Телефон: 034/221-621
Адреса: Маршал Тито бб

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе